Super
Fiat 127 Super
Super

De Fiat 127 is een auto die door Fiat werd geproduceerd tussen 1971 en 1983. De auto werd in 1971 geïntroduceerd als opvolger van de Fiat 850. De productie eindigde in 1983 na de introductie van de Fiat Uno.

Super

De 127 was meteen een succes, het winnen van de Europese auto van het jaar verkiezing in 1972 en werd al snel een van de best verkochte auto’s in Europa.

Super

De totale productie van de 127 was een record voor Fiat. In 1979 was de wereldproductie van de 127 de 4 miljoen voertuigen overschreden en het totale aantal geproduceerd auto’s aan het einde in februari 1981 was bijna vijf miljoen. Een aanzienlijk deel van de 127 werd ook buiten Italië geproduceerd, door Seat in Spanje en Fiat’s Braziliaanse dochteronderneming.

Super

De tweede versie van de 127 debuteerde in mei 1977. Het had een gerestyled voor- en achterzijde, een nieuw dashboard (hoewel bijna identiek in de lay-out aan die van de Serie 1), grotere achterste zijramen en de optie van de 1049 cc motor.

Super

Deze 127 uit de 2de serie is nieuw geleverd in Zwitserland en had drie vorige eigenaren. De tweede eigenaar maakte enkele kleine wijzigingen aan de Fiat 127. De motor werd aangepast voor wat extra power (55 pk). Een Weber carburateur en een elektronische brandstofpomp werden geïnstalleerd. Ook de besturing werd versterkt en sportievere wielen, bredere banden en een Abarth uitlaat systeem geïnstalleerd. Natuurlijk alleen met originele onderdelen. De nieuwe sportieve look past de kleine Italiaanse erg goed. De auto wordt geleverd met de origineel handleiding en folder, het oorspronkelijke Zwitserse registratiedocument en het garantie boekje met inbegrip van de volledig gedocumenteerde kilometerstand.

Super
Super
Super
Super
Super
Super

Hebt u belangstelling? Stuur een mail

© Kucarfa B.V.